Over ons

Wij zijn Leen en Karel.

Met een achtergrond in HR haalt Leen vooral energie uit het zorgen voor anderen, mensen blij maken.
“Happiness manager” stond dan ook steevast in haar job titel. Gedurende verschillende jaren was ze in haar vrije tijd medisch pedicure, ook een vorm van zorgen voor mensen.

Karel heeft een eigen software bedrijf gehad en coacht nu startende bedrijven en scale-up bedrijven.
Tijdens een sabbatjaar – zo’n 15 jaar geleden – richtte hij ook een parapente school op. Vliegopleidingen werden gecombineerd met begeleide parapente reizen naar landen zoals Marokko, Griekenland en Spanje.

Allebei hebben we een passie voor avontuur, voor reizen. En naast het reizen en het ontdekken van steeds nieuwe plaatsen hebben we gemerkt dat we er allebei heel veel voldoening uit halen als we mensen kunnen samenbrengen en blij maken. We hebben ervaring in ondernemen, het organiseren van events en het samenstellen van bijzondere reizen in groep.

We reizen tegenwoordig een groot deel van het jaar. En we combineren dat met onze jobs. Tegelijk proberen we om onze passie voor reizen in het algemeen en het reizen met een camper te delen. We doen dat door met deze website ervaringen en kennis te delen, en ook door heel af en toe een bijzondere reis te begeleiden voor een kleine groep.

Wacht niet tot later, want als later eerder komt ben je te laat!