Marokko
november – december 2024

Begeleide camper reizen Marokko – 2024

(Update : Deze reis is volzet. Je kan wel nog registreren voor de wachtlijst. Je krijgt dan een melding als er alsnog een plaatsje zou vrijkomen)

Enkele praktische zaken

Data 2024: van 08/11/2024 tot 13/12/2024 36 dagen

De reis gaat door met minimum 6 en maximum 8 campers (onszelf niet inbegrepen).

Lees hier meer info en wat inbegrepen is en wat niet.

Je kan hieronder inschrijven voor deze reis. Je krijgt dan een uitnodiging voor het infomoment en een mailtje met de gegevens om desgewenst het voorschot te betalen. Je hoeft uiteraard pas te betalen als je beslist hebt om mee te gaan.

Het infomoment zal doorgaan op 18 april 2024 om 20u00, in Erpe-Mere (België). Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem, we doen het de dag nadien nog eens online over.

Opgelet: Je boeking is pas definitief na het ontvangen van het voorschot en van onze bevestiging van je boeking. Heb je vragen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen op contact@camperdromen.be!

Vergeet niet dat je voor deze reis naar Marokko in het bezit moet zijn van een internationaal paspoort (reispas). Een identiteitskaart is dus niet voldoende. We raden veiligheidshalve aan dat je paspoort minstens nog een maand geldig is na de voorziene datum van terugkomst in Europa. Het afspraakpunt op de eerste dag van de reis zal in de buurt van Algeciras (Spanje) zijn. Op het infomoment krijg je van ons nog een hele checklist en tips voor de voorbereiding.

Wij kijken er alvast naar uit!
Staat het voertuig ingeschreven op naam van één van de deelnemers? (Dus niet op een andere naam of op een vennootschap. Dit is belangrijk voor de douaneprocedure)

Voorwaarden

Bekijk hier de algemene en bijzondere voorwaarden van de begeleide camper reis Marokko door Camperdromen.

Wij zijn lid van het Garantiefonds Reizen.